Over Ons

U als klant staat Centraal

Of het nu gaat om een complete website of een hostingpakket: bij Sterren Hosting staat de klant centraal! Het gaat er bij Sterren Hosting niet om wat u afneemt, dat u tevreden bent over het product is waar het bij ons om draait.

U heeft geen last van een onbereikbare klantenservice, u krijgt bij ons binnen de gestelde termijnen een passend antwoord.

Een website laten maken?

Uw website wordt gebouwd in het open source systeem WordPress. Sterren Hosting heeft zich door de jaren heen in dit systeem gespecialiseerd en weet de wegen te bewandelen. Echter is het ook mogelijk u als klant een rondleiding te geven door dit systeem, zodat u zelf uw website kunt bijhouden. Bij Sterren Hosting heeft u al een website vanaf €250,00 exclusief BTW. Het gaat ons niet om torenhoge prijzen, maar wel om de klant die tevreden is over het product. Wij begrijpen dat wanneer u net begint met uw bedrijf of onderneming, u een hoop zorgen heeft en u de website er niet bij kan hebben. Sterren Hosting neemt u dit graag uit handen en regelt dan ook alles voor u;

 

  • De registratie van uw domeinnaam;
  • Uw hostingpakket;
  • E-mailadressen voor uw bedrijf;
  • Het ontwerp voor uw website (met natuurlijk inbreng van u zelf);
  • Alles om netjes op het internet te verschijnen!

Waarom gaan voor Sterren Hosting

Bij Sterren Hosting heeft u alles onder ÉÉN dak. Wij regelen alles voor u: uw domeinnaam, webhosting en een complete website geheel voorzien van uw wensen. Ook is het mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden; u stuurt een e-mail en wij passen het binnen 24 uur aan. Heeft u een probleem of een fout gemaakt? Geen probleem: met een druk op de knop herstellen wij uw fout en kunt u weer verder.